
Domaći banini keks punjen džemom
Domaći banini keks je hrskav spolja, meki unutra, tope se u ustima. Šta ćeš više od keksa. Skuvajte čaj ili pristavite kafu i uživajte u
Domaći banini keks je hrskav spolja, meki unutra, tope se u ustima. Šta ćeš više od keksa. Skuvajte čaj ili pristavite kafu i uživajte u
Ovi ovseni keksići sa bananom i bundevom su bez brašna, posni, biljni, a ako kao zaslađivač izaberete neku drugu tečnu opciju umesto meda, biće i
Ova paradajz čorba je kremasta, aromatična i punog ukusa. Sveže povrće, začini i paradajz, kao glavni sastojci paradajz čorbe, su se savršeno uklopili.
You have made it till the end!
No post here!
Zdravo, ja sam Marina Erceg.
Prostor koji delim sa vama zove se BIO Prostor. Tu vas očekuju zdravi, a ukusni recepti sa našeg stola. BIO Prostor je nastao iz težnje da unapredim svoje zdravlje i želje da stvorim dobre navike u ishrani moje dece.
Recepte pripremam sa pažljivo biranim namirnicama, pa su svi bez aditiva, konzervansa, veštačkih boja i zaslađivača. Bez belog brašna i rafinisanog šećera.
Dobro došli!
Kompletan sadržaj na blogu BIO Prostor, uključujući sve recepte, fotografije i pisani tekst, su vlasništvo sajta Bio Prostor i Marine Erceg autora bloga, što znači da su zaštićeni autorskim pravima © 2017-2023.
BIO Prostor – Sva prva zadržana
Pročitaj Opšte uslove korišćenja.