Biljni začini – važan deo zdrave ishrane
Biljni začini su sastavni deo jela svih svetskih kuhinja, a njihova upotreba je povezana sa kulturom, tradicijom i kulinarskim navikama naroda.
Biljni začini su sastavni deo jela svih svetskih kuhinja, a njihova upotreba je povezana sa kulturom, tradicijom i kulinarskim navikama naroda.
Hladno ceđeno ulje ili nerafinisano hladno ceđeno ulje? Koje izabrati? Možda ni vama nije ni na kraj pameti da razmišljate o ovome, dok u radnji
Kokosov orah je plod kokosove palme koja raste u tropskim krajevima, pogotovo na obalama Tihog i Indijskog okeana. Ali je poznat i koristi se svuda
Nar je mediteranska biljka čija je sezona od kraja septembra pa do kraja februara. U ovom periodu, najlepši nar sa mediterana može naći i u
Bundeva, tikva, dulek, ludaja, peca…. U prošlosti se bundeva uzgajala pre svega za ishranu životinja beli dulek) , dok je primenjena u ljudskoj ishrani obeležena
Heljda je poreklom iz Azije, odakle se proširila u Evropu, a kasnije i u Ameriku. Heljda je zeljasta biljka, koja je zbog sličnog hranljivog sastava,
Ljubav prema kelerabi mi je prenela moja svekrva koja je volela da jede mladu krelerabu, svežu kao jabuku… Zahvaljujući značajnom sadržaju biljnih vlakana i niskoj
You have made it till the end!
No post here!
Zdravo, ja sam Marina Erceg.
Prostor koji delim sa vama zove se BIO Prostor. Tu vas očekuju zdravi, a ukusni recepti sa našeg stola. BIO Prostor je nastao iz težnje da unapredim svoje zdravlje i želje da stvorim dobre navike u ishrani moje dece.
Recepte pripremam sa pažljivo biranim namirnicama, pa su svi bez aditiva, konzervansa, veštačkih boja i zaslađivača. Bez belog brašna i rafinisanog šećera.
Dobro došli!
Kompletan sadržaj na blogu BIO Prostor, uključujući sve recepte, fotografije i pisani tekst, su vlasništvo sajta Bio Prostor i Marine Erceg autora bloga, što znači da su zaštićeni autorskim pravima © 2017-2023.
BIO Prostor – Sva prva zadržana
Pročitaj Opšte uslove korišćenja.