
Posni belgijski vafli
Recet koji vam donosim je za posne vafle, bez jaja i mlečnih proizvoda. Savršeno hrskave spolja, a vazdušaste unutra.
Recet koji vam donosim je za posne vafle, bez jaja i mlečnih proizvoda. Savršeno hrskave spolja, a vazdušaste unutra.
Ovaj keks je napravljen od svega par sastojaka, ali sa puno ljubavi. Brzo se i jednostavno priprema.
Kremasti sutlijaš od integralnog pirinča na bademovom mleku. Zdrava i nutritivno bogata užina. Obavezno posut cimetom.
Pripremljena je od kvalitetnih, celovitih namernica. Jaka, nog čokoladnog ukusa i zahvaljujući kakao prahu o kakao butteru.
Keksići gingerbread zamirišu u mojoj kuhinji sa prvim, hladnim jesenjim danima. Miris cimeta, đumbira, muskatnog oraščića.
Ovo su naše omiljene bombice kada idemo na planinarenje. Šećer iz suvog voća i svežih urmi je upravo ono što nam treba.
Recept za galete od oraha i sirovog kakaa je nastao iz želje da napravim nutritivno bogatiju verziju tradicionalnih galeta.
Čoko čia puding spada u kategoriju jednostavnih, brzih, zdravih, a ukusnih poslastica. Posno, bez glutena
Pripremaju se brzo i jednostavno, ukusna su i zdrava užina, doručak ili večera. Odlično idu uz šolju toplog čaja.
Voćni sladoled je savršena letnja poslastica, 100% voće, dobitna kombinacija kada želimo da se rashladimo tokom vrelih letnjih dana.
You have made it till the end!
No post here!
Zdravo, ja sam Marina Erceg.
Prostor koji delim sa vama zove se BIO Prostor. Tu vas očekuju zdravi, a ukusni recepti sa našeg stola. BIO Prostor je nastao iz težnje da unapredim svoje zdravlje i želje da stvorim dobre navike u ishrani moje dece.
Recepte pripremam sa pažljivo biranim namirnicama, pa su svi bez aditiva, konzervansa, veštačkih boja i zaslađivača. Bez belog brašna i rafinisanog šećera.
Dobro došli!
Kompletan sadržaj na blogu BIO Prostor, uključujući sve recepte, fotografije i pisani tekst, su vlasništvo sajta Bio Prostor i Marine Erceg autora bloga, što znači da su zaštićeni autorskim pravima © 2017-2023.
BIO Prostor – Sva prva zadržana
Pročitaj Opšte uslove korišćenja.