Paradajz čorba sa povrćem
Ova paradajz čorba je kremasta, aromatična i punog ukusa. Sveže povrće, začini i paradajz, kao glavni sastojci paradajz čorbe, su se savršeno uklopili.
Ova paradajz čorba je kremasta, aromatična i punog ukusa. Sveže povrće, začini i paradajz, kao glavni sastojci paradajz čorbe, su se savršeno uklopili.
Paprika punjena sirom, lagan, ukusan i zdrav letnji obrok. U mom slučaju je to najčešće zelena, šilja.
Jelo sa barenim pa zapečenim krompirom, koje se rado jede i kada se ohladi. Recept koji je zapalio instagram.
U pitanju je posni potaž od bundeve sa kokosovim mlekom koji mu daje laganu, kremastu strukturu.
Povrtna lazanja je bogata povrćem, lagana, u skladu sa godišnjim dobom, a opet zasitna i u isto vreme jako ukusna!
Tokom proleća možete naću gljivu šumsko pile na pijacama. Ne propustite tada da spremite ovaj ukusni, kramasti potaž.
Salata sa kozijim sirom kao obrok ili dodatak glavnom obroku.Uz salatu unese i porcija svežeg povrća svaki dan.
Bukovače su izuzetno ukusne, lekovite pečurke, visoke hranljive vrednosti. Sos sa bukovačama brzo se i lako prirpema.
Recept za svežu kelj salatu koja obiluje nutijetentima, povoljno deljuju na naše zdravlje i jačanje imuniteta.
Testenina u veganskom sosu od krompira sa taljatelama. Sočan i kremast sos savršen tokom zimskih dana.
You have made it till the end!
No post here!
Zdravo, ja sam Marina Erceg.
Prostor koji delim sa vama zove se BIO Prostor. Tu vas očekuju zdravi, a ukusni recepti sa našeg stola. BIO Prostor je nastao iz težnje da unapredim svoje zdravlje i želje da stvorim dobre navike u ishrani moje dece.
Recepte pripremam sa pažljivo biranim namirnicama, pa su svi bez aditiva, konzervansa, veštačkih boja i zaslađivača. Bez belog brašna i rafinisanog šećera.
Dobro došli!
Kompletan sadržaj na blogu BIO Prostor, uključujući sve recepte, fotografije i pisani tekst, su vlasništvo sajta Bio Prostor i Marine Erceg autora bloga, što znači da su zaštićeni autorskim pravima © 2017-2023.
BIO Prostor – Sva prva zadržana
Pročitaj Opšte uslove korišćenja.